Individualna poduka

Individulana poduka

Ukoliko se dogodi da neki ples morate naučiti što prije, ili ako već samo želite potpunu pažnju plesnog učitelja samo za sebe, Plesna škola Korak po korak nudi vam i INDIVIDUALNU PODUKU potpuno prilagođenu osobnim potrebama, željama i sposobnostima. U njoj ćete pod budnom pažnjom svog plesnog učitelja napredovati brže i učiti samo one plesove koje želite.

Bezbroj puta bili ste gost na svadbama i sličnim zabavama i prvo što ste primijetili tokom večeri je da većina uzvanika stalno sjedi za stolom bez volje i želje da uživaju u plesu iako je atmosfera svečana, a muzika poziva na ples.

Jedini razlog je neznanje plesnih koraka i nepoznavanje ritmova. To jednostavno možete promijeniti ako odlučite upisati individualnu poduku za  sve one koji vole ples, a nemaju vremena upisati redovni plesni tečaj.

Nudimo Vam mogućnosti da u kratkom roku po vlastitoj želji naučite plesati jedan (bečki valcer) ili više plesova koji se najčešće plesu na svadbama i sličnim zabavama (engleski valcer, foxtrot, disco-fox, jive, polka).

Plesnu poduku možete obaviti u Splitu i Sinju.

Cijena individualnog sata (60 min) je 100 kn.

Obratite nam se s povjerenjem na broj mobitela 095/905-4567 ili 091/7903-007, e-mail:

korakpokorak@yahoo.com i dogovorite termine koji Vam najviše odgovaraju.