Odrasli

Aktivnost plesne škole Korak po korak je okrenuta svima koji žele naučiti društveni ples – standardne, latinsko-američke i disco plesove!

OBUKA SE ODVIJA U DVA STUPNJA:

Početni stupanj

Održava se dva puta tjedno u trajanju od jednog i pol sata tokom tri mjeseca u kojem se savladavaju osnovni plesni koraci i jednostavne figure sljedećih plesova:

Standardni plesovi: becki valcer, engleski valcer, foxtroth (dvokorak), tango

Latino-americki: samba, rumba, cha-cha, jive, salsa

Disco ples: Disco-fox (rock)

Napredni stupanj

Osamostaljivanje plesača i postizanju veće plesne kvalitete. Uče se i složeniji plesni koraci i nove figure za plesove iz početnog stupnja, a dodaju se i 3 nova plesa: slowfox, rock ‘n’ roll i passo doble

Rekreativni stupanj

Svi koji se žele nastaviti družiti plesom i nakon naprednog tečaja mogu se uključiti u našu PLESNU REKREACIJU. Bez vremenskog ograničenja, tijekom cijele godine usavršavat ćete i produbljivati stečeno znanje, stalno učiti ponešto novo, ugodno se družiti i, naravno, puno plesati. U rekreativnom se stupnju stvara atmosfera zajedništva i prijateljstva i nerijetko se događa da članovi grupe dogovaraju zajedničke izlaske na plesnjake, odlaske na izlete ili pak odluče zajedno proslaviti rođendane ili dočekati Novu godinu.

VODITELJ:

Srđan Cvrlje – Braco – plesni učitelj s dugogodišnjim iskustvom u vođenju društvenog plesa i glavni pokretač svih događanja vezanih uz rad plesnog kluba

7150_10152916484225531_32065566_n

Nika Stagličić – asistentica

CIJENA TEČAJA:

2 x tjedno (sat poduke traje sat i trideset minuta)

220 kn mjesečno
400kn za dva člana obitelji
200 kn za učenike i studente

I NA KRAJU DODAJMO!!!

Premda su polaznici naše plesne škole veoma različiti, u jednome su svi isti – svi su u plesu početnici. Ugodan i prijazan odnos našeg voditelja i njegovih asistenata prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno smanjuje neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i ukočenost na plesnom podiju.

 

Osim toga, s porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naučene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Korak po korak – kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.