Djeca

Plesni klub Korak po korak u osnovnim školama na području gradova Splita, Omiša, Sinja, Solina, Trogira, Trilja i Šibenika djeluje kao vanjsku suradnik već šesnaest godina. Početkom školske godine vršimo upis djece u njihovim školama te ih obučavamo u savladavanju plesnih koraka u standardnim, latino-američkim i modernim (break dance i hip-hop) plesovima.

U plesnu školu za djecu mogu se uključiti djeca od 3-6 godina, djeca  i mladi iz osnovnih i srednjih škola.

Najnadareniji učenici stečeno znanje prezentiraju na raznim gradskim i školskim priredbama. Krajem školske godine organiziramo veliku reviju plesa humanitarnog karaktera na kojoj u prigodnim kostimiranim koreografijama nastupaju plesači iz svih gradova u kojima djeluje klub.

Reviju nam kao gosti uveličavaju poznati pjevači, klape i estradne zvijezde. Posljednju reviju plesa organizirali smo za Udrugu Anđeli – udrugu djece s posebnim potrebama pod nazivom “Djeca djeci” za kupnju dva vest pulsna generatora koja njihovim šticenicima s respiratornim poteškocama omogućava lakše disanje. Svojim zalaganjem zajedno s udrugom Anđeli u tome smo i uspjeli!!

Slike i videa s revije plesa pogledajte u galeriji slika i videa.

Cijena: 170 kn mjesecno (2×60 min.tjedno)

Voditelji plesne škole za djecu:

- plesni koreograf Snježana Petrić i Robert Behara – Robi

- učitelji plesa Karmela Vukušić, Srđan Cvrlje – Braco, Nela Behara

Info:

021/371-534
098/657-629
099/598-7366
095/905-4567